Гранат: користь, секрети кухонь світу і лайфхаки очищення

Без категорії - Гранат: користь, секрети кухонь світу і лайфхаки очищення

Гранатові дерева походять із регіону Передньої Азії і вирощуються у країнах Середземномор’я, Індії, на Близькому Сході та у південних штатах США. Сезон дозрівання гранатів залежить від регіону, а у більш холодних країнах, наприклад, в Україні, їх імпортують. Основні країни-експортери гранатів до Європи – це Туреччина, Іран, Ізраїль, Іспанія, Марокко. Гранат є корисним для здоров’я, оскільки містить вітаміни, мінерали і поліфеноли. Його вживають у різних кухнях, наприклад, у фесенджані, табуле, гіросі та інших стравах. Очищення граната може бути складним процесом, але існують швидкі методи, які допомагають його очистити швидко і без великих втрат.

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *